Vad vill du göra i år? Maila oss dina ideer!

Nu är planeringen i full gång! Redan i januari fick vi 13 nya bokningar för sommaren 2018. Det är ett tydligt kvitto för vår verksamhet. Dessutom visar siffrorna för 2017 att vi faktiskt ökat både omsättning och antalet gäster i parken. Det enda mörka molnet på himlen är skadegörelsen som drabbade oss med drygt 100.000kr i reparationskostnader. Tyvärr så bjuder inte kommunen på dom utgifterna, det får vi själva betala. 

Det betyder att vi nu är tvingade att planera för att höja säkerheten i parken.

Det gör vi på två sätt: 
1. Bygger pallisad-staket runt parken.
2. Investerar i bättre belysning i parken kvälls och nattetid.


Bägge åtgärderna är bygglovsfria och vår kalkyl visar att det kostar oss ca 400.000kr.  Det är dyra svidande pengar för oss!  Men bättre än att stå med ännu dyrare kostnader i framtiden.

En annan fördel är att vi höjer kvaliteten i parken. Det blir mycket finare när allt är klart!

Nu ska strax kiosken kläs färdigt med fjällpanel som ska målas, räcken ska byggas och dansgolvet rengöras. Sen är det dags att resa tälten och montera ljus och göra snyggt. Däremellan ska parken skötas med rensning och beskärning. 
En härlig vår väntar!  Vi ses !!

Korta diagram om föreningens utveckling

Diagrammet visar utvecklingen av antalet gäster. Vi startade 2011 med ca 10.000 gäster blå linje. Den röda linjen är prognos framåt.


Ett mått på ekonomisk utväxling av intäkter och utgifter är att beräkna föreningens räntabilitet. Från 2011 har den varit konstant mellan 40 och 50%. Ganska bra! Utom för 2017 vilket beror på skadegörelsen i parken. En annan rolig fakta är att vi under 2017 arbetat över 6000 ideella timmar på fem månader. Det motsvarar 7 heltidsanställda!