Grattis till Kävlinge!

Vår förening är inget företag. Vi deltar inte heller i tävlingar för att få medaljer och plaketter som bästa företag. Och vi gör inte youtube-film där vi intervjuar våra egna medlemmar om att vinna priser av olika slag. Det vore ganska pinsam reklam för vår verksamhet.

Däremot kan vi säga grattis till Kävlinge! Denna sommar slår vi nytt rekord med över 28.000 gäster!
Det betyder att parken är en viktig partner till Kävlinge. Och det betyder att våra gäster trivs och vill komma tillbaka till oss. 
Kort sagt; Föreningens koncept fungerar verkligen!

Även om vi är stolta så är vi inte nöjda. Fortfarande fattas vi en byggnad som kan användas på vintern också. Det finns så himla mycket kvar att göra!  Vi saknar många olika kulturaktiviteter!
Men det som fattas är inte bara en byggnad. Vi fattas också ett kommunalt verksamhetsstöd som fungerar. Den lilla slant som vi får idag räcker i stora drag till el och VA. Sen är pengarna slut. Det innebär att vi måste hyra ut till privata fester och arrangemang. Hela parken kostar när 90.000kr varje år att sköta.

Vi får många kvitton och mycket bekräftelse på det vi gör. Vi lägger ner lika mycket ideella arbetstimmar som 8 heltidsanställda på fyra månader. Även om de flesta föreningar arbetar lika mycket, så fattas vi en kommunal struktur till föreningslivet.

Just nu har vi stängt för säsongen, och arbetar med rengöring, reparationer och städning. Snart är det Haloween och sen går det snabbt mot jul.

Vi ses därute!