Har du förlovat dig? GRATTIS

Sommaren har väl inte varit sådär lysande bra med soltimmar. Men trots det har vi lyckats slå vårt rekord med 22.000 gäster denna säsong. Det gör oss lite malliga och väldigt stolta!
Det är ett tydligt kvitto på att vi gör rätt saker och har bra arrangemang i parken. Även om ekonomin har havererat på grund av skadegörelse för nästan 100.000kr, och att vi kommer att gå minus detta år - så gör vi rätt saker.

Vi säger GRATTIS till det par som förlovat sig i parken inatt!  Vi hittade era champagneglas och era kvitton på förlovningsringarna.

Säsongen är inte riktigt slut ännu. Vi har fortfarande Kävlinges största musikfestival lördag 26 augusti med start från 14:00 ända fram till 23. Årets grej är Mikael Rickfors(!) The men och Sanna Hansson.  Kom till oss och njut!  Det kostar inget och parkeringen är gratis.

Men nu på lördag 12 augusti är det LO-facken och Socialdemokraterna som hyr till familjedag med många aktiviteter. Välkomna!

Vi kommer i höst att starta ett mindre uppställning till ett lusthus. Det blir spännande! 

Men allra först på lördag kl.10:00 har vi extra årsmöte i parkföreningen. Eftersom kassören Christer hoppat av styrelsen och blivit anställd på 50% så behöver föreningen en ny kassör.

Välkomna!