Nu släpper snart snön taget om Kävlinge. Hela vintern har vi gnetat och jobbat. Kiosken har fått ett lyft med ny fin färg invändigt och nya lampor på utsidan. Utebelysning jobbar vi på men fattas pengar till fler lampor.

Lotteriboden står på plats och är lite aning större än förra året. Vi får nu plats med två personer inuti(!)  Det kommer två till senare i vår. 


Hela baksidan av koloniområdet är nu röjt.  Ja. det är lite kvar men nästan färdigt och mycket vackert!


Bokningarna rullar på. Vi har bokat in flera större event och några privata fester. Dessutom är årets 3 barnteaterföreställningar bokad och klar. 
En glad nyhet av flera, är att Cirkus Rhodin kommer tillbaka i år! Verkligen roligt. Och så givetvis Lucys Diner med sin bilträff Lucys Love 1 maj, sommarteater med KAT, midsommarfirande med LL Dancestudio, LIVE! med musikföreningen MiK, LION:s Loppis och mycket mera. Kolla in vår omgjorda hemsida www.silverforsen.se så ser du mer!

Nytt för i år är att du kan boka själv. Bra va?


Nu är det snart dags för författarträff med Sara Beisher 2 mars, Earth Hour 25 mars och föreningens årsstämma 18 mars.


Vi har skaffat en anpassad logga bara för Folkets Park Kävlinge! Den kommer vi att fasa in allt eftersom i vårt program. Kolla här, och sprid den gärna!

Vi har nu skaffat oss säker webbplats. Det innebär att alla våra länkar har krypterat protokoll till webben. Du märker ingen skillnad, bara att vår webbadress heter HTTPS ://www.silverforsen.se istället för HTTP. Det blir säkrare för dig, och vi kanske slipper alla kapningsförsök på vår sida. Vi provar.

Vi har precis startat ett arbete med att förnya vår hemsida. Den blir lite mer samstämmig med vår riksorganisation: folketshusochparker.se

Vi ses!