God Jul!


Nu är det snart dags med en god jul igen. Detta året har varit rent ut sagt fantastiskt bra!  Siffrorna visar plus och antalet gäster ökar!

Mycket av detta beror på vårt kanonbra samarbete med Lucys Diner. Utan dem hade vi fortfarande varit hungriga och törstiga. Kiosken blev lite mer mogen också, nu med innertak, isolering och vatten. Utomhus har vi byggt ut dansgolvet med ett cafetält, och nästa år ökar vi på det också.

Parken växer till sig och börjar bli en riktig folkpark. Nu fattas vi bara en byggnad så att vi kan hålla oss med åretrunt-verksamhet. Det saknar vi verkligen!
Det finns så mycket vi behöver göra i Kävlinge. Vi saknar biografverksamhet, motionsdanser, bildningsverksamhet, mässor och utställningar. Alltså allt det där som skapar både mervärde och nya relationer i Kävlinge.
För nog kan vi erkänna lite ändå. Alla våra funktionärer arbetar 1541 timmar här på sin fritid, de fyra månader vi har öppet. Det motsvarar 3,1 heltidsanställa på fyra månader.  Vi sliter som djur för er som finns här omkring oss, och nu behöver vi få lite tillbaka i form av ett hus, en samlingslokal. Ni får hjälpa oss att påverka kommunen helt enkelt.


Men som sagt. Allt som händer i parken kan inte hända utan er alla som besöker oss! Vi är djupt tacksamma för alla kvitton vi får för det vi gör!  Vi borde nog sätta upp ett eget kram träd bara för det...

Ta nu hand om er själva, era vänner och era familjer så ses vi nästa säsong!


EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!