Det rör på sig, sa rörmokaren!

Fram till nu, halvvägs, har 7.500 gäster besökt oss, och vi har redan hunnit investera ytterligare 60.000kr i våran sköna paviljong. Det behövs! Vi växer så det knakar och snart är det dags att planera för en riktig byggnad för vinterverksamhet också!
Nu har nästan halva säsongen redan gått, och det är dags att börja planera för höstens samling med planeringsdagar och summera säsongen.
Med våra 46 planerade arrangemang i sommar är det inga som helst problem att fylla en byggnad med verksamhet även på vintern. Dessutom får vi chansen att anställa ytterligare personal.
Dessutom ökar vi på bredden med arrangemangen. ABF Malmö med en hel busslast människor från Eritreanska föreningen var på ett bejublat besök nu i helgen, och de vill genast boka nästa sommar!
Verksamheten med dövas riksförbund ökar också på sig med Skånes Teckenspråkigas dag, och vi hoppas på fler fantastiska arrangemang!
Om allt håller sig som förra året blir vi minst 16.000 gäster denna sommar!

Men vi behöver också hjälp!  Ska vi kunna fixa till alla arrangemang behöver vi fler funktionärer, pengar och faktiskt ett hus i parken! Behoven finns absolut, och siffrorna visar klart och tydligt att det bär sig ekonomiskt också. Det är verksamhetens bredd vi vinner på!

Nu hoppas vi att fler samarbetspartners hoppar på vår verksamhet och vill vara med och utveckla Kävlinge. Inte bara traditioner är viktigt, utan också lite nyskapande verksamhet!

Vi ses i sommar!