ATT FLYTTA EN KIOSK


Nu närmar sig både höst och förkylningstider. Och det är dags att stänga Silverforsen denna säsongen. Men än återstår en hel del arbete. Vi ska tvätta tälten och ta ner belysning och mycket annat. Efter en väldigt lång och skön sensommar har vi också börjat justera med vår nybyggda kiosk. Kolla in på filmen!
En annan bra utveckling är att vi nu startar igång lite höst och vinteraktiviteter! Vår första arrangemang skulle varit en författarafton, men författaren blev sjuk. Nästa arrangemang blir stort! Det är filmvisning i Kävlinge bibliotek med filmen TUSEN BITAR! om och med Björn Afzelius. Efter filmen har vi underhållning med Simon och Anders som spelar Afzelius låtar. Regissören Stefan kommer att vara på plats och diskutera Björns gärningar!  Välkomna!

Jag har tagit ner nästan alla tält och tvättat dem. Aj då, högtryckstvätten gick sönder efter intensivt tvätt på stora tältet!
En lördag samlades vi och vi flyttade kiosken. Eftersom vår kioskvagn blev stulen tre dagar före midsommar blev vi tvungna att snabbt som ögat bygga en ny kiosk. Det blev med ett tillfälligt bygglov som räckte fram till sista september. Efter det har vi sökt och fått förlängt detta tillstånd fram till 2017. Det innebär att vi har tid på oss att justera in kiosken bättre och rent av bygga golv och isolera! Här visar filmen hur den flyttades.


Visst ser den lätt ut att flytta hela byggnaden!


Plattorna här har aldrig blivit rengjorda. Här rengjorde jag dem med den nya högtryckstvätten. Vilket skillnad det blivit med plattorna! Nästa personalprojekt skaffar vi en pool och bastu. Dusch har vi ju redan!


 Hittade den här halsbandet ute på gräset, har någon saknat det?
Just nu är det rent fantastiskt skönt att strosa runt i parken! Färgerna skiftar kraftfullt och det blir kanonfina bilder att fotografera!