Grus - Pilhäck - Teckenspråk

Vi har fått en kubik grus där lilla tälten brukar stå. Efter den första sommaren har det blivit lite ojämnheter. Därför behöver vi jämna ut dem.
Vi ber er att inte gå nära dansbanan i mörker. Det finns järnpinnar som sticker upp där tältet brukar stå i mörkret. Ni kan snubbla över järnpinnar. Det finns andra vacker platser att gå på ;-)Efter pilträdet skadats i stormen Simone bestämde vi att försöka odla fram nya pilträd genom att plantera dem nära boden. Jag kapade järnpinne med vinkelslip för att göra en ställning till pilhäck. 

Jag plockade grenarna från den gamla kära pilträd (Läs blogg om Stormen Simone). Av de gamla grenarna planterade jag nya pilträd till en pilhäck. Hoppas att de överlever till våren så ska jag flytta och plantera någonstans i parken. Än så länge är det en hemlig plats. Men vi lovar att det blir ett kärt återseende för många gäster!
Jag ber att ägare inte låter hundarna kissa på pilhäcken. Den tål inte det.Nu börjar det bli riktigt fint i parken efter stormen. Vi har kontaktat arborister i Alnarp för att titta till våra träd. Dessutom tittar vi på en möjlighet att plantera Buxbom nära våra vita pelare. Tanken är att det ska bli en fin entré där.

Vi planerar också för säsongen 2014. Bland annat funderar vi på en speciell teckenspråkskurs i utemiljö. Kanske också som en slags teckenspråkskonferens. Vi får se vad det blir och vilka möjligheter vi har.