Vagn - Ramp - Fågelholk - Modem - Tapp/bortglömda saker

Parken har köpt in en liten transportvagn som kan lasta upp till 250 kg! Och den har samma färg som kontorsbyggnaden! Mycket miljövänligt!
Med den kan en trädgårdstraktor (parken har fortfarande inte en sån..) dra. Men det är bra att man kan dra med bara en hand!Christer och jag byggde en ramp till vagn, skottskärra eller rullebör som skåningar brukar säga och gräsklippare.


Jag spikade upp några fågelholkar, de hade ramlat ner tidigare. Hoppas det kommer fler småfåglar på besök till våren.


Världens starkaste tjej? Nää, Men gratis konditionsträning med frisk luft!
En trädgårdstraktor behövs verkligen.Bild nedan ser man att det är bara två veckors skillnad! Vi har sågat och klippt upp grenarna! Det är fyra år sedan sist det blev gjort. Nu kan cyklister cykla under utan att krocka på grenarna.

Bilar och lastbilar kan köra under grenarna!Parken har nu skaffat en 4G router. Alla gäster kan köpa inloggningsuppgifter för 10 kr per vecka. Bara anmäl dig genom att skicka mail till parken. Välkommen!


Saknar ni av dom här sakerna som ni tappat eller bortglömt? Hör av er!


Nu har det gått ytterligare en vecka in på hösten. De flesta löven har redan trillat ner och vädret växlar mellan grått, regnigt och sol och värme. Just idag är det bara två månader kvar till jul.
Christer ska träffa Kävlinge kommuns kultur och fritidschef på besök idag. Det ska bli kul!
Det är mycket frågor och diskussioner om parkens framtid som behöver gå igenom.
Ha en bra vecka därute, och kolla gärna i parken vad som händer!
Välkomna! 

Christina